'Versterk je Netwerk en zet in op verbinding:
De Kracht van Systemisch Kijken in het onderwijs en daarbuiten'

 

De opleiding 'Systeemdenken en systemisch begeleiden' is ontstaan met als doel het netwerk rond kinderen met specifieke onderwijsbehoeften te versterken en te verbinden. Maar het mooie is dat principes en vaardigheden die je hier zal opdoen, uiterst praktisch en toepasbaar zijn in verschillende andere sectoren.

In een wereld waarin partners met verschillende achtergronden en expertise samen moeten werken om gezamenlijke idealistische doelen te bereiken, biedt deze opleiding een waardevolle schat aan inzichten en vaardigheden. Of je nu werkzaam bent in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven, of enige andere sector, systemisch kijken kan helpen om verbindingen te smeden en constructieve samenwerkingen tot stand te brengen.

 


Deze opleiding is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die betrokken is bij het nastreven van idealistische doelen en het creëren van een inclusieve maatschappij, ongeacht de context. Deze opleiding nodigt je uit om complexe casussen systemisch te benaderen, niet alleen in het onderwijs, maar in alle sectoren waar verbondenheid en samenwerking essentieel zijn.

 

Praktisch

De opleiding bestaat uit twee delen van telkens vier modules, in een logische volgorde.
Prijs deel 1: 695 euro/pp
Prijs deel 2: 695 euro/pp

Jaaropleiding 2023-2024 (Deel 1+ Deel 2 samen boeken): 1195 euro/pp

Inbegrepen
: Fijne ontspannende locatie, drank en versnaperingen, cursusmateriaal, kleine groep met veel oefenkansen 
*Prijzen vrijgesteld van BTW

 


"Ik ben Anke Goossens, een toegewijde systemisch opleider en trainer. Mijn passie ligt in het ontrafelen van de complexe verbanden en systemen die ons omringen en het delen van inzichten met anderen. Met een scherp oog voor nuance en een talent om complexe onderwerpen helder te communiceren, richt ik me op het onderwijzen en trainen van mensen in de kunst van systemisch denken en coachen. Mijn doel is om anderen te inspireren en empoweren om de diepere lagen van hun persoonlijke en professionele levens te verkennen en te begrijpen. Ik geloof sterk in de kracht van durf, inlevingsvermogen en verbeeldingskracht bij het aanpakken van uitdagingen en het vinden van nieuwe perspectieven." Meer over mij en de opleidingen die ik volgde vind je hier.


Om individueel in te schrijven zijn de deuren nu gesloten.  
Heb je interesse om in te stappen in 2024?  Laat jouw gegevens achter en ik contacteer je als eerste met nieuwe informatie!  Hopelijk tot snel!Je maakt me erg blij door me te delen.  Dankjewel alvast!