Reminders

Beelden kunnen een houvast zijn. Ze kunnen je helpen iets bespreekbaar te maken of te onthouden. Daarom maakte ik deze reminders.. Kleine schilderijtjes die gratis op verschillende plaatsen worden aangeboden.  Voor iedereen, die een klein steuntje in de rug kan gebruiken of het wil geven aan iemand anders.

Lees meer »

Invulboekje ZIJ

Zij, Ben Jij en Zijn Wij.  Dit invulboek van vrouwen, voor vrouwen gekoppeld aan de vier seizoenen is ontstaan vanuit een tekening die ik voor iemand maakte om haar burn-out te verwerken.   We kwamen tot de metafoor 'De vrouw die de vier seizoenen in zicht draagt'. En dat elke fase, elk seizoen, zijn kracht en zijn tijd heeft.

Lees meer »

Een beeld kan troost geven, houvast of hoop. Het is voedsel voor de ziel. Het raakt het hart. Zoiets is kostbaar. Dat zet je niet achter een betaalmuur. Mijn creaties zijn gratis beschikbaar voor iedereen. Ze maken is niet gratis.
Daarom zijn er allerlei manieren om me te steunen...

 

1. Neem jouw 'petje af' voor mij  Hier zo!  Al voor drie euro/maand kan je me steunen.  In ruil daarvoor krijg jij creaties in je brievenbus!
2. Koop een groter aantal creaties en schenk ze aan mensen die je zelf uitkiest.  Door dit te doen help je me er extra te drukken.  Deze exemplaren gaan gratis naar mensen die ze kunnen gebruiken. Bestel hier.
3. Laat me onderaan weten wat een project voor jou betekend heeft.  Dat raakt me telkens weer!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.