Invulboekje ZIJ

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 10:34

Zij, Ben Jij en Zijn Wij.  
Dit invulboek van vrouwen, voor vrouwen gekoppeld aan de vier seizoenen is ontstaan vanuit een tekening die ik voor iemand maakte om haar burn-out te verwerken.   We kwamen tot de metafoor 'De vrouw die de vier seizoenen in zicht draagt'. En dat elke fase, elk seizoen, zijn kracht en zijn tijd heeft.

 

Omdat dit een thema is dat veel mensen aangaat en als een soort van ode voor het vrouwelijke, het creërende en het zachte besloot ik dit boekje te maken.  Het is een invulboekje geworden rond 'vrouw zijn' gekoppeld aan de vier seizoenen.  Je kan het doorgeven aan vrouwen die van betekenis zijn voor je en zo hun wijsheden en liefde voor altijd bij je te dragen.

 

Ik wil dit boekje graag bij vrouwen krijgen die wat extra vrouwelijke steun kunnen gebruiken in bepaalde periode van hun leven.
Ken jij mensen of organisaties die zich hiervoor inzetten?  Laat het me hieronder weten!

 

 

Een beeld kan troost geven, houvast of hoop.  Het is voedsel voor de ziel.  Het raakt het hart. 
Zoiets is kostbaar. Dat zet je niet achter een betaalmuur. Mijn creaties biedt ik daarom gratis aan, aan mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken.  Ze maken is niet gratis.  Daarom zijn er allerlei manieren om te steunen.

 

1. Neem een 'petje af' voor mij.  Al voor drie euro/maand kan je me steunen.  In ruil daarvoor krijg jij creaties in je brievenbus. Alle informatie vind je hier zo!
2. Je koopt zelf een groter aantal van deze boekjes (vanaf 10 stuks). Door een groter aantal af te nemen, zorg jij ervoor dat ik er extra kan drukken, die dan weer naar een mooi doel gaan.  Bestellen in tienvoud kan hier. 

4. Laat me weten wat dit project voor jou betekend heeft.  Dat raakt me telkens weer!

 

 

Dankjewel alvast!
Groetjes

Anke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.