Houvastkaart: Angst

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 11:17

Het opzet:

Veel mensen hebben last van angsten.  Faalangst op school of op het werk, verlatingsangst, bindingsangst, angst voor drukke plaatsen, angst omdat je ziek bent, angst voor de angst.

Angst overvalt je en heeft de neiging groter te worden als je je ertegen verzet of het begint te overdenken
Ik maakte deze kaart om een steun te geven net op deze momenten dat angst je overvalt.
Deze kaart helpt je naar angsten te kijken en ze toe te laten.  Te luisteren naar wat je angst je wil vertellen.
Zodat er weer rust komt in jou.

Heb je deze kaart niet meer nodig?  Dan ben ik heel blij voor jou!  Jij kan deze kaart planten in de aarde.  Er komen bloemen tevoorschijn voor jou!

Ik zou deze kaart graag gratis beschikbaar stellen op plaatsen waar jonge en oudere mensen vechten tegen angst.  Ken je dokters, verplegers, sociaal werkers of leerlingbegeleiders van het onderwijs die deze kaarten goed zouden doen terechtkomen? 
Laat het me zeker weten!

Een beeld kan troost geven, houvast of hoop. Het is voedsel voor de ziel. Het raakt het hart. Zoiets is kostbaar. Dat zet je niet achter een betaalmuur. Mijn creaties zijn gratis beschikbaar voor iedereen. Ze maken is niet gratis.
Wil je dit project steunen?  Dit kan!

1. Neem jouw 'petje af' voor mij  Hier zo!  Al voor drie euro/maand kan je me steunen.  In ruil daarvoor krijg jij creaties in je brievenbus!
2. Koop een groter aantal creaties en schenk ze aan mensen die je zelf uitkiest.  Door dit te doen help je me er extra te drukken.  Deze exemplaren gaan gratis naar mensen die ze kunnen gebruiken. Bestel hier.
3. Laat me onderaan weten wat een project voor jou betekend heeft.  Dat raakt me telkens weer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.